O NAMA  

ŠTO RADIMO?

Dugogodišnje iskustvo, svakodnevno usavršavanje te predani rad i kvalitetna usluga su osnova našeg poslovanja. Osnovani 2008. godine, iz godine u godinu rastemo zajedno sa našim partnerima, usprkos svim događajima koji nas okružuju. Zahvaljujući korektnom odnosu sa partnerima, iza nas su mnogi realizirani projekti, koji su imali našu logističku podršku od samog začetka, ideje, pa do realizacije.  Kako još nije napravljen uređaj koji se ne kvari, brinemo o pravilnom i pouzdanom radu opreme koju smo instalirali, kao i ostale vrste audio-vizualnih te sigurnosnih i informatičkih sustava. Svim potencijalnim partnerima savjetujemo da prije odluke o realizaciji projekta provjere cijene, uvjete jamstva, servisa te odluče hoće li svoje povjerenje pružiti tvtki poput nas - pouzdanom partneru na kojeg se može osloniti.

MISIJA

 

Naša misija je graditi cjelovita rješenja koja su temeljena na vrhunskim uslugama i vodećim svjetskim tehnologijama. Omogućiti korisnicima naših rješenja rast u svim segmentima kroz usredotočenost na sigurnost i osnovnu djelatnost i učinkovito korištenje suvremenih tehnologija.

Osigurati svojim djelatnicima ostvarivanje punog potencijala kroz osobni i profesionalni razvoj.

U okruženju povjerenja i suradnje voditi uspješnu tvrtku, temeljenu na znanju i radu kao osnovnim vrijednostima na zadovoljstvo korisnika i zaposlenika.

NAŠE VRIJEDNOSTI

 

Briga za korisnika

Sve aktivnosti tlb tehnologije usredotočene su na naš glavni cilj - zadovoljstvo korisnika. Povezanost s korisnikom, razumijevanje i zadovoljenje njegovih potreba prioritet je svakog od nas.

Pouzdanost

Sa posebnom radošću ispunjavamo preuzete obveze prema korisnicima. Kontinuirano unapređujemo standarde kvalitete te uporabom renomiranih svjetskih proizvoda i osobnim pristupom poslu stvaramo pouzdana rješenja za svoje korisnike.

Odgovornost

Obavljanju svojih svakodnevnih dužnosti i obveza pristupamo savjesno i valjano. Proaktivnim i odgovornim pristupom svakome pojedinom poslu trudimo se unaprijediti svoje rezultate i radnu okolinu.